From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com
I njihëni Rea Gërvalla, Shqipe Zejnullahu dhe 8 të tjerë?
2016-10-09 15:22:58
To: Liri Ahmeti
From: notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Rea Gërvalla, Shqipe Zejnullahu dhe 8 të tjerë?


Received: 2016-10-09 15:22:58
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Rea Gërvalla London, United Kingdom Shto si shok/shoqe     Shqipe Zejnullahu Shto si shok/shoqe     Arizona Tahiri Shto si shok/shoqe     Mentor Haziri Udhëheqës Njësiti në Dogana e Kosovës Shto si shok/shoqe     Argjent Isai Shto si shok/shoqe     Klea Lowe Shto si shok/shoqe     Heroid Haziri Shto si shok/shoqe     Dinha Barcelos Souza Não estou na faculdade Shto si shok/shoqe     Rrezon Kp Punon tek Inn-Salzach-Klinikum Wasserburg Shto si shok/shoqe     Amanda Carvalho Não fiz ainda Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Rea Gërvalla
London, United Kingdom
Shto si shok/shoqe
 
 
Shqipe Zejnullahu
Shto si shok/shoqe
 
 
Arizona Tahiri
Shto si shok/shoqe
 
 
Mentor Haziri
Udhëheqës Njësiti në Dogana e Kosovës
Shto si shok/shoqe
 
 
Argjent Isai
Shto si shok/shoqe
 
 
Klea Lowe
Shto si shok/shoqe
 
 
Heroid Haziri
Shto si shok/shoqe
 
 
Dinha Barcelos Souza
Não estou na faculdade
Shto si shok/shoqe
 
 
Rrezon Kp
Punon tek Inn-Salzach-Klinikum Wasserburg
Shto si shok/shoqe
 
 
Amanda Carvalho
Não fiz ainda
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025