From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] ka edhe ksi :v
2016-08-01 09:44:50
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[True Love󾌧󾌧] ka edhe ksi :v


Received: 2016-08-01 09:44:50
  Iliry Krasniqi , Sammed Qerimi dhe 9 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       Iliry Krasniqi Gusht 1 në 11:44.PD   ka edhe ksi :v ka edhe ksi :v   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Iliry Krasniqi, Sammed Qerimi dhe 9 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
Iliry Krasniqi
Gusht 1 në 11:44.PD
 
ka edhe ksi :v
ka edhe ksi :v
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025