From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Besjan Alija, Ibrahim Gashi dhe Lushi Kapllani sot e kan ditëlindjen
2016-08-18 19:49:55
To: Linda Bajrami
From: notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Besjan Alija, Ibrahim Gashi dhe Lushi Kapllani sot e kan ditëlindjen


Received: 2016-08-18 19:49:55
 
  Ndihmoni Besjan Alija, Ibrahim Gashi dhe Lushi Kapllani që të festojnë ditëlindjet e tyre   2016-08-19   Besjan Alija   Shkruani në kohështrirjen e tij   Ibrahim Gashi   Shkruani në kohështrirjen e tij   Lushi Kapllani   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmoni Besjan Alija, Ibrahim Gashi dhe Lushi Kapllani që të festojnë ditëlindjet e tyre
 
2016-08-19
 
Besjan Alija
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Ibrahim Gashi
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Lushi Kapllani
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025