From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4tf0cyfy_9@facebookmail.com
I njihëni Upss Tanii, Fddhchehd Fhcchfhfh dhe 7 të tjerë?
2016-08-24 12:13:51
To: Ermira Gashi
From: notification+zj4tf0cyfy_9@facebookmail.com
Subject:

I njihëni Upss Tanii, Fddhchehd Fhcchfhfh dhe 7 të tjerë?


Received: 2016-08-24 12:13:51
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Upss Tanii FON University Ardijan E Kingi dhe 10 shokë të tjerë të përbashkët. Shto si shok/shoqe     Fddhchehd Fhcchfhfh Punon tek KF Studenti Leonit Rrudhani është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Addis Dureye Γεωργιος Δαβραδος është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Shèrin Malak Heinrich Heine Universität Düsseldorf Shto si shok/shoqe     NIna Simic Ai Dajali dhe Giancarlo Nolich janë shokë të përbashkët. Shto si shok/shoqe     La Ura Universiteti i Prishtinës Locki Gold dhe 7 shokë të tjerë të përbashkët. Shto si shok/shoqe     Noizy Otr Punon tek TEK GRUPI OTR Bujar Fejza dhe 4 shokë të tjerë të përbashkët. Shto si shok/shoqe     Carmelina M Bumanglag Solsona National High School Nik Mustafa është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Elson Hoxha Geni Alla është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Upss Tanii
FON University
Zing Zing dhe 10 shokë të tjerë të përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Fddhchehd Fhcchfhfh
Punon tek KF Studenti
Leonit Rrudhani është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Addis Dureye
Γεωργιος Δαβραδος është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Shèrin Malak
Heinrich Heine Universität Düsseldorf
Shto si shok/shoqe
 
 
NIna Simic
Giancarlo Nolich dhe Ai Dajali janë shokë të përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
La Ura
Universiteti i Prishtinës
Neri Meçaj dhe 7 shokë të tjerë të përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Noizy Otr
Punon tek TEK GRUPI OTR
Erald Vlashi dhe 4 shokë të tjerë të përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Carmelina M Bumanglag
Solsona National High School
Nik Mustafa është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Elson Hoxha
Geni Alla është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025