From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o_ysycf2c@facebookmail.com
Dyah Rahmawati Dewi membalas komentar yang menandai Anda.
2016-08-10 07:20:31
To: Mad Nes
From: update+zj4o_ysycf2c@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Dyah Rahmawati Dewi membalas komentar yang menandai Anda.


Received: 2016-08-10 07:20:31
 
Dyah Rahmawati Dewi nulis: "Jo gwe yet mrh og" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Dyah Rahmawati Dewi replied to a comment that you're tagged in.
 
   
Dyah Rahmawati Dewi
10 Agustus jam 15:20
 
Jo gwe yet mrh og
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025