From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com
I njihëni Bujar Haxha, Berat Haxha dhe 8 të tjerë?
2016-10-08 14:51:27
To: Liri Ahmeti
From: notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Bujar Haxha, Berat Haxha dhe 8 të tjerë?


Received: 2016-10-08 14:51:27
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Bujar Haxha Shto si shok/shoqe     Berat Haxha Shto si shok/shoqe     Jeta Mahmuti Kolegji FAMA Shto si shok/shoqe     Gentiana Ismajli Shto si shok/shoqe     Blearta Salihu Shto si shok/shoqe     Lirjona Aliu Mazgit Shto si shok/shoqe     Leonardo Maloki Shto si shok/shoqe     Agnesa Zeka Shto si shok/shoqe     Arlinda Mavriqi Shto si shok/shoqe     Andreina DM Sinani Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Bujar Haxha
Shto si shok/shoqe
 
 
Berat Haxha
Shto si shok/shoqe
 
 
Jeta Mahmuti
Kolegji FAMA
Shto si shok/shoqe
 
 
Gentiana Ismajli
Shto si shok/shoqe
 
 
Blearta Salihu
Shto si shok/shoqe
 
 
Lirjona Aliu
Mazgit
Shto si shok/shoqe
 
 
Leonardo Maloki
Shto si shok/shoqe
 
 
Agnesa Zeka
Shto si shok/shoqe
 
 
Arlinda Mavriqi
Shto si shok/shoqe
 
 
Andreina DM Sinani
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025