From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Директорот (@TheDirektorot) replied to your Tweet!
2016-09-20 12:57:59
To: Cicero_IX 🚁
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Директорот (@TheDirektorot) replied to your Tweet!


Received: 2016-09-20 12:57:59
Директорот
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX 🚁   @Cicero_IX
Sep 20
Таман кога помисливте дека фамилијата Буш го допре дното со ова. Сега ќе гласале за Хилари. Буш се историја. pic.twitter.com/jHlBtbo9aa
Директорот
@TheDirektorot
Sep 20
 
@Cicero_IX Ако Бушови ја поддржат Хилари, Трамп гарантирано победува хахаха.
View conversation