From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Zarko Hristovski (@zarkoh) liked one of your Tweets!
2016-08-09 20:14:55
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Zarko Hristovski (@zarkoh) liked one of your Tweets!


Received: 2016-08-09 20:14:55
Zarko Hristovski
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
@zarkoh се согласувам,ама не памтам кој од досегашните претс. на САД имал докажана историја на вработување луѓе во своја компанија