From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] Sdi pse kejt po mu gjuhen pa arsyje edhe pa me...
2016-08-01 13:13:21
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[True Love󾌧󾌧] Sdi pse kejt po mu gjuhen pa arsyje edhe pa me...


Received: 2016-08-01 13:13:21
  Tina Reka , Lindion Kryeziu dhe 8 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       Tina Reka Gusht 1 në 2:03.MD   Sdi pse kejt po mu gjuhen pa arsyje edhe pa me njoft 󾌼󾌼󾍅󾍀󾍀   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Tina Reka, Lindion Kryeziu dhe 8 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
Tina Reka
Gusht 1 në 2:03.MD
 
Sdi pse kejt po mu gjuhen pa arsyje edhe pa me njoft 󾌼󾌼󾍅󾍀󾍀
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025