From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
Ups's Endrit'Zz, Lendrit Xhemajli and 2 others have birthdays today
2016-08-12 05:05:04
To: Tringa Gashi
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Ups's Endrit'Zz, Lendrit Xhemajli and 2 others have birthdays today


Received: 2016-08-12 05:05:04
 
  Ndihmo Ups's Endrit'Zz, Lendrit Xhemajli dhe 2 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-12   Ups's Endrit'Zz   Shkruani në kohështrirjen e tij   Lendrit Xhemajli   Shkruani në kohështrirjen e tij   Lume Gashi   Shkruani në kohështrirjen e saj   MeTi PanQo   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Ups's Endrit'Zz, Lendrit Xhemajli dhe 2 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-12
 
Ups's Endrit'Zz
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Lendrit Xhemajli
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Lume Gashi
 
Shkruani në kohështrirjen e saj
 
MeTi PanQo
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025