From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com
I njihëni Daniela Castillo, Dina Rrahmani dhe 8 të tjerë?
2016-10-05 02:05:49
To: Liri Ahmeti
From: notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Daniela Castillo, Dina Rrahmani dhe 8 të tjerë?


Received: 2016-10-05 02:05:49
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Daniela Castillo Shto si shok/shoqe     Dina Rrahmani Shto si shok/shoqe     Barbi Barbi Shto si shok/shoqe     Mostafa Ali Shto si shok/shoqe     Gojarta Sadiku Gjimnazi "Xhevdet Doda" Prishtine Shto si shok/shoqe     Fatushe Aliu Shto si shok/shoqe     Dina E LLapashtica Shto si shok/shoqe     Erona N Arifi Punon tek Kerkun Hiq Shto si shok/shoqe     Lorika's Page Shto si shok/shoqe     Ardita Mramori Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Daniela Castillo
Shto si shok/shoqe
 
 
Dina Rrahmani
Shto si shok/shoqe
 
 
Barbi Barbi
Shto si shok/shoqe
 
 
Mostafa Ali
Shto si shok/shoqe
 
 
Gojarta Sadiku
Gjimnazi "Xhevdet Doda" Prishtine
Shto si shok/shoqe
 
 
Fatushe Aliu
Shto si shok/shoqe
 
 
Dina E LLapashtica
Shto si shok/shoqe
 
 
Erona N Arifi
Punon tek Kerkun Hiq
Shto si shok/shoqe
 
 
Lorika's Page
Shto si shok/shoqe
 
 
Ardita Mramori
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025