From
Subject
Time (UTC)
notification+kr4m4kwa4gyr@facebookmail.com
Viga, kowe nduweni 99 Kabar anyar, 2 Layang lan 17 tandha poto
2016-09-03 02:18:40
To: Viga Aditya
From: notification+kr4m4kwa4gyr@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Viga, kowe nduweni 99 Kabar anyar, 2 Layang lan 17 tandha poto


Received: 2016-09-03 02:18:40
 
  Akeh kedadean ing Facebook pas kowe mlebu terakhir. Iki pameling sing mbok lewatne seka kanca-kancamu.       Viga Aditya             2 Layang           1 jawilan           52 Panjalukan Kekancan           29 undangan paguyuban           17 tandha poto           112 pembaruan grup           99 Kabar anyar    
   
 
   Kowe nduwe pameling anyar.
 
   
   
 
Akeh kedadean ing Facebook pas kowe mlebu terakhir. Iki pameling sing mbok lewatne seka kanca-kancamu.
 
   
Viga Aditya
 
 
      2 Layang
 
      1 jawilan
 
      52 Panjalukan Kekancan
 
      29 undangan paguyuban
 
      17 tandha poto
 
      112 pembaruan grup
 
      99 Kabar anyar
 
 
   
   
 
Menyang Facebook
   
Ndelok Pameling
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025