From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Бледолики Џентлмен (@premnogulichno) retweeted your Tweet!
2016-08-12 13:01:45
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Бледолики Џентлмен (@premnogulichno) retweeted your Tweet!


Received: 2016-08-12 13:01:45
Бледолики Џентлмен
retweeted your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Има луѓе на светот со една единствена функција; претворање на кислород во јаглероден диоксид