From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] Ju Kallzoj Veq
2016-08-10 16:24:09
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[True Love󾌧󾌧] Ju Kallzoj Veq


Received: 2016-08-10 16:24:09
  Bleta Rushiti , Ilir Krasniqi dhe 3 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       Bleta Rushiti Gusht 10 në 6:23.MD   Ju Kallzoj Veq - - - - - - - - - - - - - - -󾌦 - - - - - - - - - - - - - Mos Folni :v :V Ju Kallzoj Veq - - - - ...   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Bleta Rushiti, Ilir Krasniqi dhe 3 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
Bleta Rushiti
Gusht 10 në 6:23.MD
 
Ju Kallzoj Veq
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-󾌦
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mos Folni :v :V
Ju Kallzoj Veq
-
-
-
-
...
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025