From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
Tringa, ju keni 99 njoftime të reja, 93 mesazhe dhe 61 group updates
2016-08-07 09:56:34
To: Tringa Gashi
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
Subject:

Tringa, ju keni 99 njoftime të reja, 93 mesazhe dhe 61 group updates


Received: 2016-08-07 09:56:34
 
  Kan ndodhur shumë gjëra të mdha në Facebook prej që jeni futur kohëve të fundit. Këtu janë disa njoftime që mund ti keni humbur nga miqtë tuaj.       Tringa Gashi             93 mesazhe           5 ngacmime           29 kërkesa për shoqërim           4 ftesa grupesh           61 group updates           1 pëlqime në një postim ku ju jeni etiketuar           99 njoftime të reja    
   
 
   Ju keni njoftime të reja.
 
   
   
 
Kan ndodhur shumë gjëra të mdha në Facebook prej që jeni futur kohëve të fundit. Këtu janë disa njoftime që mund ti keni humbur nga miqtë tuaj.
 
   
Tringa Gashi
 
 
      93 mesazhe
 
      5 ngacmime
 
      29 kërkesa për shoqërim
 
      4 ftesa grupesh
 
      61 group updates
 
      1 pëlqime në një postim ku ju jeni etiketuar
 
      99 njoftime të reja
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Shiko njoftimet
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025