From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Ragip Maqi ju shtoi te grupi "JETA OSH QEF <3"
2016-08-01 21:48:01
To: Linda Bajrami
From: notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Ragip Maqi ju shtoi te grupi "JETA OSH QEF <3"


Received: 2016-08-01 21:48:01
Shpërndaje me Ragip dhe 4166 të tjerë në grupin tuaj: JETA OSH QEF <3 Ky grup është Publik , që do të thotë se të gjithë mund të shohin grupin, anëtarët e tij dhe çfarë postojnë ata. Çfarë mund të bëni në grupin tuaj? Members can post and comment on updates, chat with everyone at once, schedule group events, create shared docs, and më shumë . Nuk jeni të interesuar? Largohu nga grupi në çdo kohë.
facebook
Shpërndaje me Ragip dhe 4166 të tjerë në grupin tuaj: JETA OSH QEF <3
Ky grup është Publik, që do të thotë se të gjithë mund të shohin grupin, anëtarët e tij dhe çfarë postojnë ata.
Çfarë mund të bëni në grupin tuaj?
Members can post and comment on updates, chat with everyone at once, schedule group events, create shared docs, and më shumë.
Nuk jeni të interesuar?
Largohu nga grupi në çdo kohë.
Vizito grupin
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025