From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Lisna S Wahyuni nanggapi Kirimanmu.
2016-08-31 16:09:09
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Lisna S Wahyuni nanggapi Kirimanmu.


Received: 2016-08-31 16:09:09
 
Lisna S Wahyuni nulis: "Amiin.. Yg sabar yah ain,, semoga amal ibadah bapak ain dterima allah swt amin." - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Lisna S Wahyuni nanggapi Kirimanmu.
 
   
Lisna S Wahyuni
31 Agustus jam 23:09
 
Amiin.. Yg sabar yah ain,, semoga amal ibadah bapak ain dterima allah swt amin.
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025