From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Bajramii Eeqeremm, Jonida Berisha dhe Hagji Terdevci sot e kan ditëlindjen
2016-08-11 06:52:42
To: Linda Bajrami
From: notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Bajramii Eeqeremm, Jonida Berisha dhe Hagji Terdevci sot e kan ditëlindjen


Received: 2016-08-11 06:52:42
 
  Ndihmoni Bajramii Eeqeremm, Jonida Berisha dhe Hagji Terdevci që të festojnë ditëlindjet e tyre   2016-08-11   Bajramii Eeqeremm   Shkruani në kohështrirjen e tij   Jonida Berisha   Shkruani në kohështrirjen e tij   Hagji Terdevci   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmoni Bajramii Eeqeremm, Jonida Berisha dhe Hagji Terdevci që të festojnë ditëlindjet e tyre
 
2016-08-11
 
Bajramii Eeqeremm
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Jonida Berisha
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Hagji Terdevci
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025