From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
МногуВетна (@MnoguVetna) liked one of your Tweets!
2016-09-27 12:27:13
To: Cicero_IX 🚁
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

МногуВетна (@MnoguVetna) liked one of your Tweets!


Received: 2016-09-27 12:27:13
МногуВетна
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX 🚁 @Cicero_IX
 
„Ова е крај на власта на ВМРО-ДПМНЕ“ рече видно изнервираниот граѓански активист веќе седми пат оваа година.