From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Џоглан (@ris_klitoris) liked one of your Tweets!
2016-08-11 23:23:27
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Џоглан (@ris_klitoris) liked one of your Tweets!


Received: 2016-08-11 23:23:27
Џоглан
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Она кога левичарски слободари им се додворуваат на албански националисти со цел да изгледаат мултикултурно. Priceless!