From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Anton Siregar membalas komentar Anda pada Kirimannya.
2016-08-19 15:55:58
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Anton Siregar membalas komentar Anda pada Kirimannya.


Received: 2016-08-19 15:55:58
 
Anton Siregar nulis: "Nanti klo nikah sini kau jul" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Anton Siregar replied to your comment on his Kiriman.
 
   
Anton Siregar
19 Agustus jam 22:55
 
Nanti klo nikah sini kau jul
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025