From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Billy Sabillilah nanggapi Kirimanmu.
2016-09-01 16:54:14
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Billy Sabillilah nanggapi Kirimanmu.


Received: 2016-09-01 16:54:14
 
Billy Sabillilah nulis: "Yg sabar ya ain,semoga amal ibadah bapak ain d terima d sisi Allah SWT amin" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Billy Sabillilah nanggapi Kirimanmu.
 
   
Billy Sabillilah
1 September jam 23:54
 
Yg sabar ya ain,semoga amal ibadah bapak ain d terima d sisi Allah SWT amin
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025