From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Paulo Henrique Rodrigues, Juan Gonzales and 6 others have birthdays today
2016-09-27 06:32:57
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Paulo Henrique Rodrigues, Juan Gonzales and 6 others have birthdays today


Received: 2016-09-27 06:32:57
 
  Ndihmo Paulo Henrique Rodrigues, Juan Gonzales dhe 6 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   27.09.2016   Paulo Henrique Rodrigues   Shkruani në kohështrirjen e tij   Juan Gonzales   Shkruani në kohështrirjen e tij   Shenman Sneh Balogun   Shkruani në kohështrirjen e tij   Jagjeet Singh   Shkruani në kohështrirjen e tij   Ravindra Bedsur   Shkruani në kohështrirjen e tij   Aasif Masi   Shkruani në kohështrirjen e tij   Joan IC   Shkruani në kohështrirjen e tij   Miguel Elias   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Paulo Henrique Rodrigues, Juan Gonzales dhe 6 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
27.09.2016
 
Paulo Henrique Rodrigues
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Juan Gonzales
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Shenman Sneh Balogun
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Jagjeet Singh
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Ravindra Bedsur
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Aasif Masi
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Joan IC
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Miguel Elias
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025