From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Sie Jenong Pezek nrimo panjalukan kekancan Facebookmu
2016-08-18 07:09:08
To: Julkurnain
From: notification+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Sie Jenong Pezek nrimo panjalukan kekancan Facebookmu


Received: 2016-08-18 07:09:08
Julkurnain, Sie Jenong Pezek wis ngonfirmasi yen sampeyan kanca ing Facebook. Sampeyan menawa kenal kancane Sie: Sie Doyonq Imane 54 kanca sing padha Tambah Kanca Rafly Bocahlanang Buana 65 kanca sing padha Tambah Kanca Delly 51 kanca sing padha Tambah Kanca Rizal Fahri 41 kanca sing padha Tambah Kanca Dhede Adhariee Wee 6 kanca sing padha Tambah Kanca Dadan Darussalam Qory Kadaka 9 kanca sing padha Tambah Kanca
facebook
Julkurnain, Sie Jenong Pezek wis ngonfirmasi yen sampeyan kanca ing Facebook.
Sampeyan menawa kenal kancane Sie:
Sie Doyonq ImaneSie Doyonq Imane
54 kanca sing padha
Tambah Kanca
Rafly Bocahlanang BuanaRafly Bocahlanang Buana
65 kanca sing padha
Tambah Kanca
DellyDelly
51 kanca sing padha
Tambah Kanca
Rizal FahriRizal Fahri
41 kanca sing padha
Tambah Kanca
Dhede Adhariee WeeDhede Adhariee Wee
6 kanca sing padha
Tambah Kanca
Dadan Darussalam Qory KadakaDadan Darussalam Qory Kadaka
9 kanca sing padha
Tambah Kanca
Deleng Riwayat
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025