From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] O zot merma shpirtin
2016-08-01 18:03:58
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[True Love󾌧󾌧] O zot merma shpirtin


Received: 2016-08-01 18:03:58
  FaTuushe Abazii , Arjanit Kurti dhe 4 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       FaTuushe Abazii Gusht 1 në 8:03.MD   O zot merma shpirtin   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
FaTuushe Abazii, Arjanit Kurti dhe 4 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
FaTuushe Abazii
Gusht 1 në 8:03.MD
 
O zot merma shpirtin
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025