From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
☜★☞ Чиз ☜★☞ (@RealPodochnjak) has sent you a Direct Message on Twitter!
2016-10-08 08:10:39
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

☜★☞ Чиз ☜★☞ (@RealPodochnjak) has sent you a Direct Message on Twitter!


Received: 2016-10-08 08:10:39
☜★☞ Чиз ☜★☞ sent you a Direct Message.
После една или две години имаше уше една несреќа авион на Авиоимпекс падна при полетување од Скопје, тука имаше доста преживеани, над пола авион, еден Стјуарт беше прогласен за Херој дека спаси над 20 души, комшија ми е стјуартот прв лично се знам, претходно работеше за Палер, па отиде у Авиоимпекс откоа се затвори Палер.
Reply