From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) replied to your Tweet!
2016-10-05 11:00:31
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) replied to your Tweet!


Received: 2016-10-05 11:00:31
Пази ЛЕЏА
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX   @Cicero_IX
Oct 05
@LOshGZE мора да се допре до младината, мимови, ти реков ми рече...
Пази ЛЕЏА
@LOshGZE
Oct 05
 
@Cicero_IX
Младината во реки иде да гласа на референдум. Не знаеме за шо али мора да е нешто кул, урбано, бањато...
View conversation