From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
The Dejay (@thedjmkd) replied to your Tweet!
2016-08-09 18:39:02
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

The Dejay (@thedjmkd) replied to your Tweet!


Received: 2016-08-09 18:39:02
The Dejay
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX   @Cicero_IX
Aug 09
@ataraksija00 апсолутно ништо.
The Dejay
@thedjmkd
Aug 09
 
@ataraksija00 Можеш да пробуваш со понижување колку сакаш,ама џабе - ако нема малверзации Trump ќе биде нов претседател на US @Cicero_IX
View conversation