From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Зератул (@IvanBres) liked one of your Tweets!
2016-09-12 05:10:51
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Зератул (@IvanBres) liked one of your Tweets!


Received: 2016-09-12 05:10:51
Зератул
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
@IvanBres @batakoja така де воено растргната и економски осакатена земја со дупло помала прос. плата е подобра од МК