From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
effo (@Effo12) liked one of your Tweets!
2016-09-11 14:34:46
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

effo (@Effo12) liked one of your Tweets!


Received: 2016-09-11 14:34:46
effo
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Еве адвокат ќе ги застапувал фамилиите на загинатите во Бенгази во тужба против Хилари. Прашањето е само кога ќе се самоубие 😐