From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Atika Putri Yuliati uga nanggapi ing kirimane.
2016-08-08 17:19:17
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Atika Putri Yuliati uga nanggapi ing kirimane.


Received: 2016-08-08 17:19:17
 
Atika Putri Yuliati nulis: "Okee kak... akak yg cantiik keren laaa.. Saya tak laa" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Atika Putri Yuliati uga nanggapi ing kirimane.
 
   
Atika Putri Yuliati
9 Agustus jam 1:19
 
Okee kak... akak yg cantiik keren laaa.. Saya tak laa
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025