From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Wahyu Adja nanggapi Kirimanmu.
2016-08-22 11:51:34
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Wahyu Adja nanggapi Kirimanmu.


Received: 2016-08-22 11:51:34
 
Wahyu Adja nulis: "Bang baksonya 6 mangkok gak pakek lama" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Wahyu Adja nanggapi Kirimanmu.
 
   
Wahyu Adja
22 Agustus jam 18:51
 
Bang baksonya 6 mangkok gak pakek lama
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025