From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Поздрав (@dapukne) liked one of your Tweets!
2016-08-25 19:34:37
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Поздрав (@dapukne) liked one of your Tweets!


Received: 2016-08-25 19:34:37
Поздрав
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Мејнстрим: „Хилари ќе победи, велат експертите“, исто како што новинарите го направија Дјуи победник во 1948