From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Mirand Berisha and Afrim Tusha have birthdays today
2016-08-08 06:07:29
To: Linda Bajrami
From: notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Mirand Berisha and Afrim Tusha have birthdays today


Received: 2016-08-08 06:07:29
 
  Ndihmoni Mirand Berisha dhe Afrim Tusha që të festojnë ditëlindjet e tyre   2016-08-08   Mirand Berisha   Shkruani në kohështrirjen e tij   Afrim Tusha   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmoni Mirand Berisha dhe Afrim Tusha që të festojnë ditëlindjet e tyre
 
2016-08-08
 
Mirand Berisha
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Afrim Tusha
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025