From
Subject
Time (UTC)
update+zj4z22=a9=9c@facebookmail.com
Robbrux Le Cœur Fermé a commenté une photo dans laquelle vous apparaissez.
2016-07-01 21:24:04
To: Eva Dlm
From: update+zj4z22=a9=9c@facebookmail.com
Subject:

Robbrux Le Cœur Fermé a commenté une photo dans laquelle vous apparaissez.


Received: 2016-07-01 21:24:04
 
Robbrux Le Cœur Fermé a écrit : « bună seara, Incredibil, dar adevărat există prea multă fraudă între anumite oferte de împrumut. Am vizitat un site Împrumut între special, anunț serios asupra lumii și am cunoscut o doamnă minunată numită doamna Marina Lexe de naționalitate franceză, care îi ajută pe oameni în împrumuturi și care mi-a dat un împrumut de 12.000 € trebuie să plătească peste 8 ani, cu un interes foarte scăzut din partea acestuia sau 2%, pe perioada mea de împrumut și apoi în dimineața următoare am primit banii fără protocol. Nevoie de credit personal, banca vă refuză un împrumut, sunteți în CDI și altul pentru a vă trimite la el și stoarce satisfăcut, dar fii atent că nu vă place să ramburseze împrumuturile. Aici este e-mail lui: E-mail: marinalexe01@gmail.com E-mail: marinalexe01@gmail.com E-mail: marinalexe01@gmail.com » - Répondez à ce message pour commenter cette publication.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Robbrux Le Cœur Fermé a commenté une photo dans laquelle vous apparaissez.
 
   
Robbrux Le Cœur Fermé
1 juillet, 21:23
 
bună seara, Incredibil, dar adevărat există prea multă fraudă între anumite oferte de împrumut. Am vizitat un site Împrumut între special, anunț serios asupra lumii și am cunoscut o doamnă minunată numită doamna Marina Lexe de naționalitate franceză, care îi ajută pe oameni în împrumuturi și care mi-a dat un împrumut de 12.000 € trebuie să plătească peste 8 ani, cu un interes foarte scăzut din partea acestuia sau 2%, pe perioada mea de împrumut și apoi în dimineața următoare am primit banii fără protocol. Nevoie de credit personal, banca vă refuză un împrumut, sunteți în CDI și altul pentru a vă trimite la el și stoarce satisfăcut, dar fii atent că nu vă place să ramburseze împrumuturile. Aici este e-mail lui: E-mail: marinalexe01@gmail.com E-mail: marinalexe01@gmail.com E-mail: marinalexe01@gmail.com
 
J’aime
Commenter
 
 
   
   
 
Afficher sur Facebook
 
   
   
Répondez à ce message pour commenter cette publication.
 
   
   
 
Ce message a été envoyé à deleted@email-fake.pp.ua. Si vous ne souhaitez plus recevoir ces messages de la part de Facebook, veuillez vous désabonner.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025