From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Tim Trai, Satish Singh dhe Kamel Zarrougui Zitouni sot e kan ditëlindjen
2016-09-26 06:04:22
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Tim Trai, Satish Singh dhe Kamel Zarrougui Zitouni sot e kan ditëlindjen


Received: 2016-09-26 06:04:22
 
  Ndihmoni Tim Trai, Satish Singh dhe Kamel Zarrougui Zitouni që të festojnë ditëlindjet e tyre   26.09.2016   Tim Trai   Shkruani në kohështrirjen e tij   Satish Singh   Shkruani në kohështrirjen e tij   Kamel Zarrougui Zitouni   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmoni Tim Trai, Satish Singh dhe Kamel Zarrougui Zitouni që të festojnë ditëlindjet e tyre
 
26.09.2016
 
Tim Trai
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Satish Singh
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Kamel Zarrougui Zitouni
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025