From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Соросов Калифат (@SetajBranko) retweeted your Tweet!
2016-09-23 06:38:33
To: Cicero_IX 🚁
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Соросов Калифат (@SetajBranko) retweeted your Tweet!


Received: 2016-09-23 06:38:33
Соросов Калифат
retweeted your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX 🚁 @Cicero_IX
 
ништо не кажува подобро „борба за социјална правда“ од вртење два ајфони во рака twitter.com/Dedo_Mraz/stat…