From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Jahid Hasan, Amar Amarjijel and 10 others have birthdays today
2016-08-26 06:05:50
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Jahid Hasan, Amar Amarjijel and 10 others have birthdays today


Received: 2016-08-26 06:05:50
 
  Ndihmo Jahid Hasan, Amar Amarjijel dhe 10 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-26   Jahid Hasan   Shkruani në kohështrirjen e tij   Amar Amarjijel   Shkruani në kohështrirjen e tij   Marcos Oliveira   Shkruani në kohështrirjen e tij   Claudia Rodrigues   Shkruani në kohështrirjen e saj   Didin Dinsho   Shkruani në kohështrirjen e tij   Mohamed Soror   Shkruani në kohështrirjen e tij   Omiz Rodriguez   Shkruani në kohështrirjen e tij   Andrei Ferraz   Shkruani në kohështrirjen e tij   Minco Ivanov Asenov   Shkruani në kohështrirjen e tij   Mickey Bhatia   Shkruani në kohështrirjen e tij   Araujo Da Costa Ricardo   Shkruani në kohështrirjen e tij   Robert Villers II   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Jahid Hasan, Amar Amarjijel dhe 10 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-26
 
Jahid Hasan
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Amar Amarjijel
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Marcos Oliveira
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Claudia Rodrigues
 
Shkruani në kohështrirjen e saj
 
Didin Dinsho
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Mohamed Soror
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Omiz Rodriguez
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Andrei Ferraz
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Minco Ivanov Asenov
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Mickey Bhatia
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Araujo Da Costa Ricardo
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Robert Villers II
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025