From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Директорот (@TheDirektorot) replied to your Tweet!
2016-09-21 09:42:31
To: Cicero_IX 🚁
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Директорот (@TheDirektorot) replied to your Tweet!


Received: 2016-09-21 09:42:31
Директорот
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX 🚁   @Cicero_IX
Sep 21
Сорос им дава 500 мил., Обама повикува да ги пречекаме, не го ни кријат веќе планот... shr.gs/WH2qBQS
Директорот
@TheDirektorot
Sep 21
 
@Cicero_IX готово, во зграда ќе ти ги вселат.
View conversation