From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Zarko Hristovski (@zarkoh) replied to your Tweet!
2016-08-31 13:22:38
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Zarko Hristovski (@zarkoh) replied to your Tweet!


Received: 2016-08-31 13:22:38
Zarko Hristovski
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX   @Cicero_IX
Aug 31
Трамп на инаугурацијата за претседател да му порача на Обама: YOU'RE FIRED пред илјадниците луѓе во Вашингтон и ќе можам на раат да умрам.
Zarko Hristovski
@zarkoh
Aug 31
 
@Cicero_IX знаеш ли која песна ќе оди при свечениот чин?
View conversation