From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdvmdp1wimm@facebookmail.com
Имаш повеќе пријатели на Facebook отколку што мислиш
2016-08-29 09:23:06
To: Shee Solourt
From: notification+kjdvmdp1wimm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Имаш повеќе пријатели на Facebook отколку што мислиш


Received: 2016-08-29 09:23:06
 
  Најбрзиот начин да ги најдеш сите твои пријатели на Facebook е да ги внесеш контактите од твојата електронската пошта. Кога еднаш ќе ги внесеш контактите ќе може да ги гледаш, уредуваш или бришеш во секое време.        
   
 
   Најди повеќе пријатели
 
   
   
 
Најбрзиот начин да ги најдеш сите твои пријатели на Facebook е да ги внесеш контактите од твојата електронската пошта. Кога еднаш ќе ги внесеш контактите ќе може да ги гледаш, уредуваш или бришеш во секое време.
 
 
 
 
   
   
 
Оди на Facebook
   
Пронајди пријатели
 
   
   
 
Оваа порака е испратена до deleted@email-fake.pp.ua. Ако не сакаш да примаш вакви електронски пораки од Facebook во иднина, откажи ја претплатата. Ако не создадовте сметка на Facebook со оваа адреса на е-пошта, известете нè.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025