From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
☜★☞ Чиз ☜★☞ (@RealPodochnjak) has sent you a Direct Message on Twitter!
2016-10-08 08:15:15
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

☜★☞ Чиз ☜★☞ (@RealPodochnjak) has sent you a Direct Message on Twitter!


Received: 2016-10-08 08:15:15
☜★☞ Чиз ☜★☞ sent you a Direct Message.
Имаше доста смеа со авионите на Палер коа летаа у грчка, Атина и островиве преку лето летаа, Атина имаше редовна линија и на грците има сметаше лавчето и зборот маседониа, па секад коа ќе слеташе едно саат два не дозволуваа луѓе да излезат док не пратат служба шо ќе го покрие лавчетоо и зборот маседонија со некои фолии да не се чита, слично како и на граница шо прават сеа со регистрациите со МК
Reply