From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Zarko Hristovski (@zarkoh) replied to your Tweet!
2016-08-22 17:55:42
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Zarko Hristovski (@zarkoh) replied to your Tweet!


Received: 2016-08-22 17:55:42
Zarko Hristovski
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX   @Cicero_IX
Aug 22
Трамп води во Пенсливанија, на CBS им е страв да го објават тоа (линк од архива: archive.is/XDOFw)
cbs8.com/story/32806609…
Zarko Hristovski
@zarkoh
Aug 22
 
@Cicero_IX да не испадне муабетов ко вмро за брегзит во велика британија?!
View conversation