From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
ДедоМраз™ (@Dedo_Mraz) retweeted your Tweet!
2016-09-15 07:19:45
To: Cicero_IX 🚁
From: notify@twitter.com
Subject:

ДедоМраз™ (@Dedo_Mraz) retweeted your Tweet!


Received: 2016-09-15 07:19:45
ДедоМраз™
retweeted your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX 🚁 @Cicero_IX
 
Довербата на американците кон медиумите на најниско ниво до сега.Со кое лице @AmbBaily ќе зборува да бидеме критички настроени кон медиумите