From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Din nanggapi Kirimanmu.
2016-09-02 15:55:19
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Subject:

Din nanggapi Kirimanmu.


Received: 2016-09-02 15:55:19
 
Din nulis: "Sabar dek y ku turut berduka atas meniggalnya ayahmu." - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Din nanggapi Kirimanmu.
 
   
Din
2 September jam 22:55
 
Sabar dek y ku turut berduka atas meniggalnya ayahmu.
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025