From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com
I njihëni Egzona Istrefi, Louis S Tomilo dhe 8 të tjerë?
2016-10-07 05:30:20
To: Liri Ahmeti
From: notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Egzona Istrefi, Louis S Tomilo dhe 8 të tjerë?


Received: 2016-10-07 05:30:20
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Egzona Istrefi Shto si shok/shoqe     Louis S Tomilo University of the Philippines Diliman Shto si shok/shoqe     Arnisa Schmidt Shto si shok/shoqe     Sebastian Kuqi Shto si shok/shoqe     Rrahim Haziri Shto si shok/shoqe     Veronica Gonzalez Shto si shok/shoqe     MirJeta Beqiri Shto si shok/shoqe     Alsu Leo Shto si shok/shoqe     Rineta Maloku Shto si shok/shoqe     Qendresa E Lata Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Egzona Istrefi
Shto si shok/shoqe
 
 
Louis S Tomilo
University of the Philippines Diliman
Shto si shok/shoqe
 
 
Arnisa Schmidt
Shto si shok/shoqe
 
 
Sebastian Kuqi
Shto si shok/shoqe
 
 
Rrahim Haziri
Shto si shok/shoqe
 
 
Veronica Gonzalez
Shto si shok/shoqe
 
 
MirJeta Beqiri
Shto si shok/shoqe
 
 
Alsu Leo
Shto si shok/shoqe
 
 
Rineta Maloku
Shto si shok/shoqe
 
 
Qendresa E Lata
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025