From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Prem Ratan, Phuoc Tran and 6 others have birthdays today
2016-08-20 05:52:35
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Prem Ratan, Phuoc Tran and 6 others have birthdays today


Received: 2016-08-20 05:52:35
 
  Ndihmo Prem Ratan, Phuoc Tran dhe 6 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-20   Prem Ratan   Shkruani në kohështrirjen e tij   Phuoc Tran   Shkruani në kohështrirjen e tij   Daniel Cera Mindiola   Shkruani në kohështrirjen e tij   Adam Jijo   Shkruani në kohështrirjen e tij   Adnan Khan Adnan Khan   Shkruani në kohështrirjen e tij   Hamzs La Classe Missoum   Shkruani në kohështrirjen e tij   Iez Coll   Shkruani në kohështrirjen e tij   Roger Pichin Gongora Uitz   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Prem Ratan, Phuoc Tran dhe 6 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-20
 
Prem Ratan
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Phuoc Tran
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Daniel Cera Mindiola
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Adam Jijo
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Adnan Khan Adnan Khan
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Hamzs La Classe Missoum
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Iez Coll
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Roger Pichin Gongora Uitz
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025