From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] Single kerkim fati 󾌴󾌴󾌴󾌴
2016-07-30 15:43:54
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
Subject:

[True Love󾌧󾌧] Single kerkim fati 󾌴󾌴󾌴󾌴


Received: 2016-07-30 15:43:54
  Lindion Kryeziu , Ble Eta dhe 7 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       Lindion Kryeziu Korrik 30 në 5:43.MD   Single kerkim fati 󾌴󾌴󾌴󾌴   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Lindion Kryeziu, Ble Eta dhe 7 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
Lindion Kryeziu
Korrik 30 në 5:43.MD
 
Single kerkim fati 󾌴󾌴󾌴󾌴
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025