From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Jons Iskan membalas komentar Anda pada Kirimannya.
2016-08-18 16:15:25
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Subject:

Jons Iskan membalas komentar Anda pada Kirimannya.


Received: 2016-08-18 16:15:25
 
Jons Iskan nulis: "Golek kerjo Ning Bogor wae Ben cedak ro sedulur leee" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Jons Iskan replied to your comment on your Kiriman.
 
   
Jons Iskan
18 Agustus jam 23:15
 
Golek kerjo Ning Bogor wae Ben cedak ro sedulur leee
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025