From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
borg (@asimilacija) replied to your Tweet!
2016-09-27 17:48:32
To: Cicero_IX 🚁
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

borg (@asimilacija) replied to your Tweet!


Received: 2016-09-27 17:48:32
borg
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX 🚁   @Cicero_IX
Sep 27
@asimilacija а да, секако аргументот дека цел живот си гласал за ВМРО, а сега ја виде светлината, хахаха
borg
@asimilacija
Sep 27
 
@Cicero_IX верувал ти или не, тоа е тоа... Ама не сакам да ме ебат у здрав мозок, кој и да е
View conversation